'Memphis heeft genoeg gezien in Madrid en wil terugkeren bij PSV'

Memphis Depay verruilde afgelopen winter FC Barcelona voor Atletico Madrid. Mede door blessures is zijn verblijf in de Spaanse hoofdstad ook nog niet geworden wat hij en de club ervan hadden verwacht. Zijn contract loopt bij 'Atleti' door tot medio 2025, maar Memphis zou deze zomer al terug willen keren bij PSV.

In 2015 transfereerde de buitenspeler van PSV naar Manchester United voor 34 miljoen. Daar slaagde hij niet en na anderhalf jaar hield de Nederlander het voor gezien. Hij vertrok naar Olympique Lyon en daar kwam de echte Memphis weer bovendrijven. in 178 wedstrijden voor de Fransen scoorde hij 76 keer en gaf hij 55 assists. Daarmee overtuigde hij het FC Barcelona, van toenmalig trainer Ronald Koeman, om hem transfervrij op te pikken. 

Terugkeer

Ruud van Nistelrooij zou de aanvaller overtuigd hebben om volgend seizoen terug te keren in de Eredivisie, om zo samen met Xavi Simons een levensgevaarlijk duo te gaan vormen in Eindhoven. Ondanks Memphis' leeftijd (29 jaar) zou de aanvaller wel oren hebben naar een hereniging met PSV.

Tekst gaat verder onder de video.

Oké, we zullen eerlijk zijn: dit bericht is een grapje... 1 april. Maar trapte jij er wel in? Deel het bericht dan zeker even met je vrienden? Het is toch leuk om ze in de maling te nemen. Vandaag mag het hè ;-)

Feyenoord-doelman vertrekt