Goed nieuws voor Feyenoord-fans: Tottenham voegt nieuwe trainer toe aan wensenlijstje

Tottenham heeft interesse in Xabi Alonso, aldus Sky Sports. Het Britse medium meldt dat de club uit Londen naast Slot en Nagelsmann ook de trainer van Bayer Leverkusen heeft toegevoegd aan hun shortlist.

Tottenham draait een matig seizoen. De club is achterop geraakt in de strijd om een Champions League-ticket in de Premier League. De Londenaren namen dit seizoen al afscheid van zowel Antonio Conte als interim-trainer Christian Stellini. Ryan Mason maakt het seizoen af bij de huidige nummer 6 van Engeland.

Volgend seizoen zal er echter een nieuwe manager voor de ploeg staan. Julian Nagelsmann leek even rond te komen met Tottenham, maar die onderhandelingen zijn gestrand. Volgens The Telegraph had dit te maken met de onzekerheid over wie de nieuwe technisch directeur van de Londenaren wordt. De andere naam op de shortlist van Tottenham is Arne Slot. De oefenmeester uit Bergentheim kan zondag kampioen worden met Feyenoord.

Dat Nagelsmann heeft afgezegd, lijkt niet tot gevolg te hebben dat Tottenham per direct overschakelt naar Slot. Volgens Sky Sports is Alonso nu dus ook in beeld. De oud-middenvelder van onder meer Liverpool en Real Madrid beleeft een succesvol eerste jaar als trainer bij Bayer Leverkusen, en dat lijkt te zijn opgevallen. Leverkusen is onder de vleugels van Alonso van plek 16 naar plek 6 gestegen in de Bundesliga.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers