Resterend kampioensprogramma Feyenoord

Er lijkt niks meer in de weg te staan tussen Feyenoord en het landskampioenschap te staan. De Rotterdammers kunnen zich begin mei zelfs al verzekeren van de zestiende titel. Dit is het resterende kampioensprogramma van Feyenoord.

Na de uitoverwinning van PSV eerder deze speelronde op bezoek bij Sparta, is het virtuele gat voorafgaande van Excelsior-Feyenoord vijf punten.

Zondag 7 mei: Excelsior-uit

Zondag 7 mei kon al de datum zijn waarop Feyenoord zich tot landskampioen kon kronen. Een dag eerder speelde achtervolger PSV namelijk een uitwedstrijd tegen Sparta. Wonnen de Eindhovenaren deze niet, dan kon Feyenoord met een overwinning op Excelsior kampioen. Op Het Kasteel was PSV met 0-1 te sterk, waardoor Feyenoord pas een week later kampioen kan worden.

Zondag 14 mei: Go Ahead Eagles-thuis

Een week later wacht op zondag 14 mei om 16:45 uur een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. PSV speelt diezelfde dag om 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Zondag 21 mei: Emmen-uit

Naast de bovenstaande wedstrijden, staan er nog twee laatste speelrondes voor Feyenoord op het programma. In speelronde 33 reizen de Rotterdammers op 21 mei af naar FC Emmen. 

Zondag 28 mei: Vitesse-thuis

Op de slotdag van het Eredivisie-seizoen speelt Feyenoord in de eigen Kuip nog om 14:30 uur tegen Vitesse.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers