Van der Gijp wordt moe van veelbesproken PSV'er: "Hij heeft het heel graag over zichzelf"

René van der Gijp heeft woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside gereageerd op de interviews van Oranje-international én PSV-smaakmaker Noa Lang. De vaste tafelgast hoopt dat de aanvaller meer over voetbal gaat praten en niet meer over zijn gedrag.

"Ik heb dat interview met Noa Lang zitten lezen en als ik hem was, en dat is helemaal niet zo moeilijk, zou ik het alleen bij voetbal houden", begint Van der Gijp. Hij doelt daarmee op de interviews waarin zijn gedrag binnen de lijnen ter sprake komt. Peter Bosz deed in een eerder stadium al een beroep op de media en deed destijds het verzoek om met hem over voetbal te praten, want dan zou men 'verrast' worden.

"Gewoon lekker over voetbal praten, ook na de wedstrijd. Niet elke keer beginnen over het feit dat je zo'n speciale jongen bent, dat je niet bent zoals anderen, daar word ik op een gegeven moment zó moe van. Je gaat op een gegeven moment ook denken: 'het loopt daar niet lekker'. Als hij puur en alleen over voetbal praat, is er totaal niets aan de hand. Hij heeft het heel graag over zichzelf", besluit hij..

Ook interessant