Triest: ex-Ajacied Sánchez uitgefloten door eigen fans, Lloris haalt uit

Davinson Sánchez beleefde zaterdag een middag om snel te vergeten. De verdediger van Tottenham Hotspur verloor in extremis van Bournemouth (2-3) en werd tot overmaat van ramp uitgefloten door de eigen supporters.

In de 35ste minuut kwam Sánchez kwam binnen de lijnen voor de geblesseerde Clement Lenget. De voormalig mandekker van Ajax zag er niet goed uit bij de 1-2 van Bournemouth-spits Dominic Solanke vlak na rust. Acht minuten daarna besloot interim-manager Cristian Stellini Sánchez weer te wisselen. De Colombiaan werd vervangen door Arnaut Danjuma. Bij zijn aftocht joelde een deel van de Spurs-aanhang hem uit. 

Sánchez kan rekenen op steun van Hugo Lloris. "Dat gebeurde niet alleen toen hij het veld verliet, ook al toen hij erin kwam. Ik heb dat nog nooit meegemaakt", vertelde de aanvoerder na afloop voor de camera van BeIN Sports. "Ik vind dit heel erg voor Davinson en leef met hem mee. Hij is een goede vriend én teamgenoot. Hij zit al jaren bij de club en werkt altijd heel hard. Dit is gewoon heel triest: voor de club, voor Davinson en voor de fans. Dit wil je niet zien in het voetbal".

Davinson Sánchez tegen Bournemouth

Davinson Sánchez tegen Bournemouth

Feyenoord-doelman vertrekt