'Storm op komst in Eindhoven; PSV wil snel zaken gaan doen'

PSV wil heel snel zaken gaan doen, dat meldt Voetbal International. In de afgelopen weken werden de Brabanders al gekoppeld aan Noa Lang, Ricardo Pepi en Georginio Wijnaldum en die drie heren moeten op korte termijn vastgelegd worden in Eindhoven.

Nu Peter Bosz definitief begonnen is aan zijn klus als hoofdtrainer van PSV is de koersrichting inmiddels bepaald en zodoende kan Earnest Stewart, technisch directeur van de club, aan zijn wensenlijstje gaan beginnen. Nu de interlandperiode voor een groot deel voorbij is, hopen de Eindhovenaren door te kunnen schakelen en daadwerkelijk over te gaan op actie. Naar verwachting komt er komende week een bod binnen bij FC Augsburg van zo'n acht miljoen euro voor Ricardo Pepi.

De naam van Noa Lang zong ook al een tijdje rond in de Brabantse wandelgangen, maar is sinds afgelopen week steeds concreter geworden. De aanvaller van Club Brugge zegt toe te zijn aan een volgende stap en kan weer terugkeren naar de Eredivisie. Hij moet een bedrag van twaalf miljoen euro gaan kosten en dat betekent dat er diep in de buidel getast dient te worden. Georginio Wijnaldum mag vertrekken bij Paris Saint-Germain, maar vooralsnog is de interesse voornamelijk informeel.

Ook interessant