Tagliafico wil Messi naar Amsterdam halen: "Ik zei dat hij naar Ajax moet komen"

Zorgt Nicolás Tagliafico voor twee toptransfers bij Ajax? De linksback heeft Lionel Messi gevraagd om naar Ajax te komen. Dat zegt hij in gesprek met De Telegraaf. Tagliafico kent de sterspeler van FC Barcelona van de nationale ploeg van Argentinië. Hij wil daarnaast aan Luis Suárez vragen om terug te keren naar Amsterdam. 

"Ik zei dat hij naar Ajax moet komen", zegt Tagliafico tegen het bovenstaande medium over Messi. "In november zie ik hem weer bij de nationale ploeg, dan zal ik hem vragen om samen met Luis Suárez naar Ajax te komen. Messi kent Amsterdam misschien nog niet, maar dan kan ik hem alle goede verhalen vertellen."

'Amsterdam voelt als thuis'

Of Messi zin heeft in een vertrek naar Amsterdam, is maar de vraag. Maar Tagliafico kan hem goede verhalen vertellen over de stad. "Amsterdam voelt echt als thuis. In Argentinië is het gevaarlijk. Zeker voor voetballers, omdat er veel overvallen en berovingen zijn. Daar is het onmogelijk om laat in de avond mijn hond nog uit te laten. Dat ik dat hier kan, is goud waard. Ik voel me veilig en goed."