Clasie: "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is, ik wil het liefst snel duidelijkheid"

Clasie: "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is, ik wil het liefst snel duidelijkheid"

Jordy Clasie hoopt nog altijd op een terugkeer bij Feyenoord. Dat vertelt de middenvelder van Club Brugge tegenover het Algemeen Dagblad

"Hoe het er na de zomer uit zal zien? Ik wil het liefst snel duidelijkheid. Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is. We zullen zien. En bij Club Brugge voel ik me ook op mijn gemak, al hebben ze geen optie tot koop bedongen", aldus Clasie, die aangeeft geen spijt te hebben van zijn overstap naar Southampton, waar hij nauwelijks meer aan spelen toekwam. "Ik wilde weg uit Nederland, ik wilde dolgraag in de Premier League spelen."

Hij vervolgt: "Maar ik ben ook eerlijk, ik word blijkbaar niet heel gelukkig van een leven in Engeland. En mijn vrouw ook niet. Ik weet nu dat het gewoon niet voor iedereen is weggelegd om jarenlang in het buitenland te spelen." 

"Geen ruimte op het middenveld"
Afgelopen zomer hoopte Clasie al op een terugkeer naar Feyenoord: "Ik heb contact met Feyenoord gehad, maar het was helaas niet wederzijds. Martin van Geel heeft me uitgelegd dat er geen ruimte was op het middenveld, dat het 'stond'.