Oud-Ajacied houdt conditie op peil bij Jong Ajax

Een oude bekende is opgedoken op de training van Jong Ajax. Lesly de Sa traint mee met de beloftenploeg van de Amsterdammers om zijn conditie op peil te houden.

De Sa is sinds zijn vertrek bij Slovan Bratislava transfervrij en op zoek naar een nieuwe werkgever. In afwachting daarvan traint hij dus mee bij Jong Ajax, zo bevestigde trainer Mitchell van der Gaag voor de camera van Ajax TV. "De meeste jongens trainen mee bij het eerste. Jong Ajax is momenteel een klein groepje met jongens die terugkeren van blessures, zoals Hassane Bandé. Lesly de Sa houdt zijn conditie op peil. En er zijn een aantal jongens van de Onder-19. Een klein, maar goed gezelschap", aldus Van der Gaag, die bij de beloftenploeg Michael Reiziger opvolgt.

Slovan Bratislava
De Sa kwam in 2002 terecht in de jeugd van Ajax. De aanvaller debuteerde in Ajax 1, werd vervolgens verhuurd aan Go Ahead Eagles en Willem II. In 2016 vertrok hij transfervrij naar Slovan Bratislava. In 2017 werd De Sa verhuurd aan TOP Oss. Door blessureleed speelde hij daar niet veel. De aanvaller liet eerder blijken terug te willen keren naar Nederland.