Noa Lang geeft eerste interview als PSV-speler: "Misschien ben ik niet altijd de makkelijkste"

Noa Lang is zaterdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van PSV. De excentrieke buitenspeler heeft een interview gehad met de clubkanalen waarin hij onder meer praat over zijn beweegredenen, het rugnummer zeven en de vooroordelen die men over hem heeft.

Rugnummer zeven

Lang zal bij PSV gaan spelen met rugnummer zeven. "Eén van de eerste keren dat ik met PSV sprak en in mijn hoofd had 'ik ga dit gewoon doen', zei ik gelijk: ik wil nummer tien. Toen zeiden ze: dat hebben we net met Xavi afgesproken. Geen probleem, dan pak ik nummer zeven."

Niet de makkelijkste 

Ondanks dat de Oranje-international zelf erg gretig is, zijn er ook sceptici die vinden dat Lang niet bij PSV past. "Geloof mij maar dat ik hier ga passen", grijnst hij. "Het is bekend wat de club in huis haalt. Ik ben altijd mezelf en als je mij kent weet ik zeker dat je met mij door een deur kunt. Ik speel met trots en zal altijd alles geven. Oké, misschien ben ik niet altijd de makkelijkste, maar het is wel wie Noa Lang is. Noa Lang is hier en hij is hier om te presteren."

Lang erkent dat Peter Bosz een belangrijke rol speelde in zijn keuze. "Ja, eerlijk is eerlijk. Peter Bosz, Marcel Brands en Earnest Stewart verdienen grote complimenten, want zij hebben echt hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen."

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt