Zo ziet de voorbereiding van PSV op het seizoen 2023/2024 eruit

In het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus gaat het gloednieuwe Eredivisie-seizoen van start. Hoe ziet de voorbereiding van PSV op de nieuwe voetbaljaargang eruit? Voetbalflitsen praat je helemaal bij!

Eerste training PSV

Afgelopen maandag kwam de selectie van PSV, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Peter Bosz, op De Herdgang bijeen voor de eerste training van het nieuwe seizoen.

Oefenwedstrijden PSV

Op zaterdag 8 juli is de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op De Herdgang kruisen de Eindhovenaren om 14.30 uur, achter gesloten deuren, de degens met het Belgische Sint-Truiden.

Trainingskamp PSV

Een paar dagen later staat het trainingskamp gepland. Van donderdag 13 tot zondag 23 juli verblijft de selectie in het Oostenrijkse Windischgarsten. In het Alpenland werkt de club uit Eindhoven twee oefenwedstrijden af. Op zaterdag 15 juli is FC Blau-Weiß de tegenstander in het gloednieuwe Hofmann Personal Stadion in Linz. Een week later volgt in Irdning een ontmoeting met FC Augsburg, de club van PSV-aanwinst Ricardo Pepi.

Open Dag PSV

Na het trainingskamp staan er nog diverse evenementen in het Philips Stadion op het programma, met op woensdag 26 juli om 20.00 uur de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven. Vier dagen daarna, op zondag 30 juli, kunnen de supporters genieten van de PSV FANdag (vanaf 14.00 uur) en het oefenduel met Nottingham Forest (18.30 uur).

Eerste officiële wedstrijd PSV

Op vrijdag 4 augustus is het zover: de eerste officiële wedstrijd van PSV in het nieuwe seizoen. De ploeg van Bosz reist dan af naar De Kuip voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen regerend landskampioen Feyenoord. De aftrap daarvan is om 20.00 uur. Op dinsdag 8 of woensdag 9 augustus staat de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het menu. De loting voor die kwalificatieronde wordt maandag 24 juli verricht.

Net binnen