Transfermarkt update: kampioenen van Feyenoord stijgen fors

Transfermarkt.nl heeft vrijdagmiddag een nieuwe update doorgevoerd. De spelers van alle Eredivisieclubs zijn nog eens nauwkeurig onder de loep genomen en daaruit is een nieuwe transferwaarde uit voort gekomen. Hier vind je de nieuwe update van de selectie van Feyenoord.

Vrijwel de hele selectie van de landskampioen stijgt in waarde. Zo komen de Rotterdammers ook dichterbij Ajax op de eerste plaats als meest waardevolle team van de Eredivisie. Feyenoord houdt PSV momenteel achter zich en staat op een tweede plek in dat klassement.

De grootste stijger binnen de selectie is Santiago Giménez. De Mexicaanse spits is maar liefst zestien miljoen euro duurder geworden na de nieuwe update. Daarmee wordt zijn marktwaarde geschat op 25 miljoen. Een andere grote stijger is Mats Wieffer. Bij hem kwam er acht miljoen bovenop de zeven miljoen die er al stond.

Andere namen die qua waarde de lucht in zijn gegaan zijn Lutsharel Geertruida (+ zeven miljoen), David Hancko (+ vijf miljoen), Igor Paixão en Sebastian Szymanski (allebei + vier miljoen). Ook Orkun Kökçü steeg in waarde. Hij kreeg er vijf miljoen bij en staat daarmee op 35 miljoen euro. Hij vertrok afgelopen maand voor iets lager dan dat bedrag naar SL Benfica.

Spelers die juist gedaald zijn zijn bijvoorbeeld Ofir Marciano, Jacob Rasmussen, Quinten Timber, Ezequiel Bullaude en Patrik Wålemark.

Feyenoord-doelman vertrekt