Technisch directeur FC Barcelona lijkt sneer uit te delen aan 'twijfelende' Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt houdt de hele voetbalwereld in zijn greep. Waar gaat de Ajacied deze zomer heen? Heel lang leek FC Barcelona kandidaat nummer één, maar ook Paris Saint-Germain zou veel kans maken op zijn handtekening. De Ligt is aan het twijfelen, en daar houdt Eric Abidal niet van.

Cryptisch bericht op Instagram

Eric Abidal is de technisch directeur van FC Barcelona en is dus direct betrokken bij alle transfers die Barça maakt. Dat Matthijs de Ligt misschien Paris Saint-Germain verkiest boven FC Barcelona, lijkt hem persoonlijk te irriteren. Zo plaatste hij recentelijk een Instagram-post met een quote van Johan Cruijff: 'El que dude de jugar en el Barça ya no nos sirve', ofwel 'Iedereen die twijfelt over Barça, is niet goed genoeg voor ons'. Zelf schreef Abidal daaronder nog 'Thank you Johan, you are right.'

Een sneer aan het adres van Matthijs de Ligt, toch?

Gehackt? 

Al snel daarna kwam het typische excuus dat het Instagram-account van Eric Abidal zou zijn gehackt, zo laat hij zelf via een bericht weten. Had hij wellicht spijt van zijn cryptische bericht? FC Barcelona heeft inmiddels bevestigd dat het account van Abidal inderdaad gehackt was. Maar dat zegt natuurlijk niet zoveel. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl