Kenneth Perez loopt volledig leeg na Lille - Ajax: "Echt een regelrechte schande!"

Dat Ajax donderdag met 1-2 van Lille won, was volgens Kenneth Perez volledig terecht, maar de wijze waarop dit gebeurde.... Nee, daar heeft de Deense analist een duidelijke mening over. Volgens hem was het schandalig dat Ajax na een valpartij van Nicolás Tagliafico een strafschop kreeg, zo laat hij bij ESPN weten.

"Ajax verdiende het op basis van het spel, maar het is natuurlijk een regelrechte schande. Die pannenkoek (scheidsrechter Ivan Kruzliak red.) krijgt van de VAR ook nog de kans om het te herstellen. Tagliafico springt erin en laat zijn been op dat van Sanches komen. Als je Tagliafico een beetje kent... Dat is natuurlijk de grootste schwalbekoning die er is. En dit doet hij dan 'slim', kun je dan zeggen met Ajax-ogen, maar het is natuurlijk een regelrechte schande."

Jan Joost van Gangelen probeerde de strafschop nog te verdedigen, maar hier zat Perez niet op te wachten: "Wat je nu gaat zeggen, komt van iemand die echt niks van voetbal snapt. Het slaat helemaal nergens op. Het is goed voor ons, voor het Nederlands voetbal. Maar het moet wel fair and square zijn, het liefst."

Ook Sven Botman spreekt er schande van