Feyenoord en PEC Zwolle doen opnieuw zaken: Hartjes op huurbasis naar promovendus

Feyenoord is opnieuw in zee gegaan met promovendus PEC Zwolle. De Rotterdammers stallen Lennard Hartjes voor één seizoen bij de ploeg van Dick Schreuder en er zal geen koopoptie in de deal opgenomen zijn. De laatste details worden op dit moment besproken.

Hartjes begon in zijn twaalfde levensjaar aan zijn loopbaan in Rotterdam-Zuid. Via de jeugdopleiding groeide hij door richting Feyenoord 1, maar tot dusver is het nog wachten op zijn definitieve doorbraak. Vorig seizoen werd de middenvelder uitgeleend aan Keuken Kampioen Divisie-ploeg Roda JC en in Kerkrade speelde de twintig jarige Nederlander in totaal 34 duels.

Met het bereikte akkoord worden SC Cambuur, Excelsior, sc Heerenveen en FC Emmen buitenspel gezet. Deze clubs werden namelijk eerder gekoppeld aan de naam van de middenvelder, maar concrete interesse bleef in alle gevallen uit. Hartjes beschikt over een lopend contract bij Feyenoord tot medio 2025 en speelde nog geen minuut in de Eredivisie voor de hoofdmacht van de stadionclub.

Ook interessant