Waterreus kiest voor elf Ajacieden en Slot: "Beste spelers en trainer winnen altijd"

Bij Rondo, de talkshow van Ziggo Sport, ging het maandagavond voornamelijk over De Klassieker die dit weekend op het programma staat. Marco van Basten denkt dat Feyenoord kampioen gaat worden, maar vindt desondanks wel dat Ajax de betere spelers heeft. Ronald Waterreus is het daarmee eens en gaat nog een flink stukje verder...

De oud-doelman van PSV en AZ kiest namelijk voor elf Ajacieden in dat team. Hij vindt dat er op geen enkele positie een Feyenoorder beter is dan een speler van Ajax. Wel kiest hij voor Arne Slot als trainer van dit elftal. "Ajax heeft een dramatisch seizoen, maar onder John Heitinga gaat het uitstekend met zeven overwinningen op rij. Slot laat Feyenoord natuurlijk ver boven zijn kunnen spelen. Dus als je de beste trainer neerzet bij de beste spelers, dan winnen ze altijd", zo is de verklaring van Waterreus. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Op sociale media is een groot deel van de mensen het niet eens met de oud-keeper en dat laten ze merken ook. Bekijk hier de reacties op het gecombineerde elftal van Ronald Waterreus!