Dit zijn de vijf beste Feyenoord-spelers op FIFA 19

Op 28 september is het zover: dan FIFA 19 komt uit. De demo valt inmiddels al wel te downloaden en ook de ratings van de spelers zijn bekend. Hier de vijf beste Feyenoorders op een rijtje:

5. Botteghin (77). De Braziliaanse verdediger kwam afgelopen seizoen door blessures weinig aan spelen toe. Zijn rating heeft hier duidelijk onder geleden, want in FIFA 18 was Botteghin nog 80. Van zijn snelheid moet de mandekker het al een poosje niet meer hebben. Met 34 pace kun je hem beter niet tegenover een snelle spits zetten.

4. Vilhena (77). Ondanks dat de middenvelder vorig seizoen tien keer trefzeker was voor Feyenoord is zijn rating met één punt gedaald. Zijn all-round kwaliteiten maken Vilhena nog altijd een nuttige speler voor in je team.

Zelf is de 23-jarige Vilhena ook een echte FIFA-liefhebber

3. Jørgensen (77). De spits scoorde afgelopen seizoen een stuk minder dan in het kampioensjaar van de Rotterdammers en dat is te merken aan zijn rating. De Deen zakt twee punten, maar blijft een sterke afmaker voor in je ploeg.

2. Van Persie (78). De oude zilvervos is nog lang niet versleten en heeft dezelfde rating als vorig jaar. Zijn snelheid is een stukje achteruit gegaan, maar zijn schot en dribbel blijven van grote klasse.

1. Berghuis (79). De beste Feyenoorder op FIFA 19. Met zijn goals en assists was de rechtsbuiten afgelopen seizoen van grote waarde en dat levert hem een stijging op van drie ratings ten opzichte van vorig jaar. 

Ook Berghuis houdt wel van een potje FIFA