'Engelse club loopt polonaise na blunder Feyenoord'

Nicolai Jørgensen kon in de winter van 2018 voor heel veel geld naar Newcastle United, maar Martin van Geel besloot het bod (18 miljoen euro) af te wijzen. In de jaren die volgde benaderde de Deense spits nimmer meer zijn vorm uit het kampioensjaar en ook kampte hij veelvuldig met blessureleed. Het AD ziet dat Jørgensen er in de loop der jaren niet beter op is geworden. Newcastle United zal zodoende tevreden zijn...

"In Engeland bij Newcastle United lopen ze waarschijnlijk nog steeds de polonaise dat technisch directeur Martin van Geel in januari 2018 'nee' zei tegen hun bod van 17 miljoen euro. Alles en iedereen in Rotterdam hoopt vurig dat de spits eindelijk eens een langere periode fit blijft. Zijn vorm uit zijn debuutseizoen 2016/'17 hoeft hij niet eens meer te benaderen, als hij maar af en toe aantoont waarom Feyenoord hem met een topsalaris als beloning tot medio 2022 vastlegde."

Afgelopen zondag maakte de Deense spits na weken blessureleed zijn rentree tegen Fortuna Sittard. Hij scoorde dit seizoen in alle competities pas één keer.