'RvC houdt transfer Idrissi naar Feyenoord tegen'

Oussama Idrissi leek terug te komen naar Feyenoord, maar zo ver is het nog niet. De technische staf van de Rotterdammers hoopt nog op de komst de Marokkaanse linksbuiten, alleen de Raad van Commissarissen ligt in de weg.

Dat meldt 1908.nl. Volgens de website was zo goed als alles in kannen en kruiken voor een terugkeer van Idrissi in De Kuip. Echter stak de RvC daar een stokje voor. Daar hebben zij meerdere redenen voor. Zo zouden er vele aanvullende eisen zijn vanuit Sevilla. Hierbij moet gedacht worden aan prestatiebonussen bij een goed seizoen van Feyenoord en/of Idrissi zelf.

Daarnaast zijn er meerdere factoren die de transfer in de weg zouden zitten. Denk aan de 17-jarige Leo Sauer, die zich afgelopen weekend tegen Sparta positief liet gelden. De komst van Luka Ivanusec speelt ook een rol. Binnen de club wordt de Kroaat als linksbuiten gezien en een terugkeer van Idrissi lijkt dan op het oog niet handig. Desondanks blijft de technische staf van Feyenoord hopen op de komst van de Marokkaan.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers