AZ-duo staat voor twee belangrijke duels binnen 20 uur

Voor AZ staan komende week de nodige belangrijke duels op het programma. Donderdagavond treffen de Alkmaarders RSC Anderlecht in de kwartfinale van de Conference League en vrijdagmiddag speelt de onder 19 van de club in de halve finale van de Youth League. Voor Mexx Meerdink en Wouter Goes staat er dus een drukke 24 uur op het programma.

In de Youth League schakelde AZ onder 19 al eerder FC Barcelona en Real Madrid uit. Nu nemen de Alkmaarders het op tegen de leeftijdsgenoten van Sporting Lissabon. Meerdink en Goes zijn speelgerechtigd voor dit duel, maar maken ook kans op speeltijd bij de hoofdmacht. 

Drukke dag

Wanneer Goes in actie komt tegen Anderlecht, dan mag hij niet spelen in de halve finale van de Youth League. Voor Meerdink geldt dat niet. De spits kan eventueel in allebei de wedstrijden spelen. De jongelingen stappen na de return (donderdagavond 18.45) gelijk in het vliegtuig naar het Zwitserse Nyon, waar zij nog geen dag later (vrijdagmiddag 13.00) aan zullen treden tegen Sporting Lissabon voor een plek in de finale van de Youth League.

Geef je mening!

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers