Ondanks comeback, wederom slecht nieuws voor Ihattaren: ‘Vervolging voor mishandeling’

Mohamed Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling en poging tot uitlokking van bedreiging. Dit nieuws hebben ingewijden bevestigd tegenover persbureau ANP. De 21-jarige middenvelder werd eerder nog vastgelegd door Slavia Praag en is hard bezig aan een comeback. 

Ihattaren zou zijn echtgenote hebben mishandeld. Dit heeft plaatsgevonden in het herenhuis van de middenvelder in Vleuten. Daar zou de speler, haar hebben mishandeld. Kort daarop stapte de vrouw het politiebureau binnen om aangifte te doen. Deze trok ze later in, maar het OM startte een onderzoek. Ihattaren werd kort daarna door de politie in Amsterdam aangehouden op verdenking van strafbare feiten die zich in de relationele sfeer zouden hebben plaatsgevonden. 

Comeback

In december werd bekend dat Ihattaren een contract voor één jaar had getekend bij Slavia Praag in Tsjechië, met een optie voor drie extra seizoenen. De Tsjechische club vertelde de speler een tweede kans te willen geven. Inmiddels zou de middenvelder al goed op weg zijn om een terugkeer te maken, maar krijgt hij nu opnieuw slecht nieuws in zijn carrière.