'PSV neemt besluit en weigert om groot opgeleid talent te verkopen'

Hij stond in de belangstelling van een aantal Europese topclubs, onder andere uit de Premier League en de Bundesliga, maar Isaac Babadi mag deze zomer niet vertrekken van PSV. Een vertrek van het achttienjarige talent is onbespreekbaar voor de Eindhovenaren.

Dat meldt Rik Elfrink, clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad. Vorige maand werd duidelijk dat er een aantal grote clubs oren hadden naar de komst van de talentvolle Nederlander, maar die mogelijkheid is inmiddels de kop ingedrukt door de Brabantse leiding. Volgens de journalist wil PSV zo snel als mogelijk aan tafel gaan met de speler en zijn entourage.

Babadi brak afgelopen seizoen door onder Adil Ramzi bij Jong PSV. Hij maakte ruim 1.700 minuten voor de beloften in Eindhoven en deed ook mee aan de interlands van Oranje O-18. In dertig officiële Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden kwam hij vijf keer tot scoren en gaf hij vier assists. Er lijkt een kans te bestaan dat de aanvallend ingestelde speler een kans gaat krijgen bij de hoofdmacht komend seizoen.

Ook interessant