'Feyenoorder in de belangstelling van AC Milan'

Marcos Senesi houdt de gemoederen van vele Europese topclubs nog altijd bezig. Eerder werd hij al gelinkt aan Real Madrid en nu lijkt de interesse van AC Milan alsmaar concreter te worden. In het geval dat de gehuurde Fikayo Tomori uit Milaan vertrekt, lijkt de komst van de Argentijnse verdediger een serieuze optie.

Onder meer MilanLive meldt dat onder andere Paolo Maldini, algemeen directeur van AC Milan, zich continu bezighoudt met de verdediging. Zo maakt hij aan het eind van dit seizoen een keuze over Fikayo Tomori. De centrale verdediger wordt momenteel door Chelsea verhuurd aan Milan. De Milanezen kunnen de Canadese voetballer overnemen voor zo'n €28 miljoen.  

Hoge transferwaarde

In het geval dat Tomori niet definitief wordt vastgelegd, moet er door voetbaldirecteur Frederic Massara een nieuwe verdediger worden gehaald. Massara wilt geen onnodige risico's nemen, wat betekent dat er een plan B gemaakt. Senesi lijkt dus voor te komen in dat plan. 

Toch hangt er een flink prijskaartje aan de centrumverdediger, want de transferwaarde van Senesi bedraagt ongeveer €35 miljoen. Of de in Concordia geboren voetballer volgend seizoen in de Serie A te bewonderen is, wordt de komende maanden duidelijk. 

Vaste waarde 

Senesi is sinds zijn komst naar Feyenoord een vaste waarde. De 23-jarige verdediger wist tot nu toe drie keer te scoren in 36 wedstrijden.