Heitinga ontvangt complimenten: "Sinds ik hier ben is hij de trainer waar ik de beste band mee heb"

Mohammed Kudus is blij met John Heitinga als trainer van Ajax. De oefenmeester van de Amsterdammers heeft veel vertrouwen in de Ghanees en dat geeft de aanvaller een goed gevoel en motivatie om het beste van zijn spel te laten zien. 

Onder aanvoering van Alfred Schreuder was Kudus niet zeker van een basisplaats, maar na de wisseling van de wacht krijgt de 22-jarige linkspoot wekelijks het vertrouwen in de basiself. De teller van de Ghanees staat dit seizoen op tien doelpunten, waarvan zes goals gemaakt onder de 'nieuwe' oefenmeester'. "Mijn relatie met Heitinga is heel goed", aldus de man in vorm in gesprek met ESPN

"Sinds ik hier ben is hij de trainer waar ik de beste band mee heb", vervolgt hij. "Het is fijn om met hem te werken. Hij helpt me om mijn spel te verbeteren. Ook privé is hij er voor mij. Hij geeft mij de mogelijkheid om mijn geloof te praktiseren en dan wil je ook beter je best doen voor de trainer. Religie is is een groot onderdeel van mijn leven." Afgelopen weekend was hij nog beslissend door de winnende goal te scoren in het competitieduel tegen NEC.

Feyenoord-doelman vertrekt