Slot sprak met Van Hecke, maar centrumverdediger bleek onhaalbaar voor Feyenoord

Arne Slot sprak recentelijk met centrumverdediger Jan Paul van Hecke, zo meldt 1908. Sinds Gernot Trauner in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft geblesseerd uitviel, is Feyenoord op zoek naar een centrumverdediger. Van Hecke leek een kandidaat, maar de verdediger van Brighton and Hove Albion kan niet gehuurd worden.

De Premier League-club heeft namelijk al acht spelers aan buitenlandse clubs verhuurd. Daarmee is het maximale aantal bereikt. Overgaan tot kopen lijken de Rotterdammers niet te gaan doen. In het Rotterdamse gaat men er namelijk vanuit dat al het beschikbare geld aan een controlerende middenvelder wordt uitgegeven.

Van Hecke is momenteel zeker geen vaste waarde in Engeland, maar gooide afgelopen seizoen hoge ogen in het Championship. Blackburn Rovers besloot hem aan het begin van het competitiejaar te huren en kreeg daar geen spijt van. Na zijn entree ging er amper een wedstrijd voorbij waarin de voormalig verdediger van NAC en sc Heerenveen geen negentig minuten maakte.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers