Zerrouki-soap gaat verder: middenvelder is cryptisch op social media en meldt zich ziek!

Ramiz Zerrouki wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. De interesse van de Rotterdamse club dateert van de zomer. Echter wilde FC Twente de middenvelder toen alleen laten gaan voor een bepaalde vraagprijs. Dit wilden de Rotterdammers niet betalen. In het nieuwe jaar wordt de transfersoap rondom Zerrouki weer opgepakt en is er veel te doen rondom de middenvelder.

Tijdens de winterse transferperiode werd bekend dat Feyenoord opnieuw geïnteresseerd is en daarmee werd het spel in de media ook geopend. Volgens de laatste berichtgeving mag Zerrouki van De Tukkers niet vertrekken uit Enschede, maar heeft Feyenoord afgelopen weekend een nieuw bod gedaan en gaan beide clubs daarover weer in gesprek. Daarnaast heeft Zerrouki zich op zijn Instagram-pagina 'mysterieus' uitgelaten en is de middenvelder daarnaast afwezig wegens ziekte.

FC Twente is standvastig: Zerrouki mag niet vertrekken

Afgelopen week reageerde FC Twente veelvuldig op de interesse van Feyenoord in middenvelder Zerrouki. Zo liet technisch directeur Jan Streuer donderdag 5 januari weten dat de Enschedeërs niet per se hoeven te verkopen en dat de interesse zo vlak voor de hervatting van competitie vooral 'vervelend' werd gevonden. Twente-trainer Ron Jans deed daar nog een schepje bovenop: "Ik wil met Zerrouki het seizoen afmaken", vertelde de coach vrijdag 6 januari voor de camera's van ESPN.

Feyenoord biedt volop op Zerrouki

Terwijl FC Twente naar buiten trad met de boodschap dat Zerrouki niet uit Enschede mag vertrekken, kwamen de eerste berichten over biedingen van Feyenoord naar buiten. Hierbij werd vrijdag 6 januar gemeld dat Feyenoord de vraagprijs naderde. Op zondag 8 januari kwam naar buiten dat de Rotterdammers een nieuw bod op tafel hadden gelegd. Volgens De Telegraaf zou het desbetreffende bod 6,5 miljoen euro bedragen en kan dit oplopen richting de 8 miljoen euro. 

Zerrouki geeft 'hints' en meldt zich ziek

Terwijl Feyenoord en FC Twente om tafel lijken te gaan, heeft Zerrouki zelf zich ook subtiel in de strijd gemengd. De middenvelder liet tijdens het trainingskamp in Costa Rica nog weten 'happy' te zijn in Enschede, maar afgelopen weekend plaatste de 24-jarige Nederlandse-Algerijn een 'verhaal' op zijn Instagram-pagina waarop Zerrouki zelf te zien was tijdens een wedstrijd tegen Feyenoord met daarbij een zandloper-emoticon. Op maandag 9 januari kwam naar buiten dat Zerrouki zich ziek had gemeld en niet zal spelen tijdens het bekerduel van FC Twente tegen SC Telstar.

Bekijk hier de berichtgeving rondom Ramiz Zerrouki's gedrag op social media:

FC Twente Feyenoord Zerrouki