ZIEN! Kenneth Perez brandt Feyenoord-sterkhouder af na negatief record (VIDEO)

Feyenoord hervatte het Eredivisie-seizoen met een gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1). Net als veel Rotterdamse fans was analist Kenneth Perez niet te spreken over de prestaties van de Rotterdamse club. De voormalig voetballer van onder meer AZ, Ajax, PSV en FC Twente richtte in zijn analyse op ESPN de pijlen op Orkun Kökcü, die 30 keer balverlies in speelronde 16 een negatief persoonlijk record evenaarde.

Tijdens en na afloop van de wedstrijd FC Utrecht-Feyenoord spraken vele fans zich negatief uit over het resultaat van de Rotterdamse club, ondanks de trainer Arne Slot lichtpuntjes zag. Veel spelers presteerden onder maat en vielen vooral op door persoonlijke fouten. In de rapportage kwam de selectie van Feyenoord er niet goed vanaf en kreeg onder andere Kökcü een 5,5. Een cijfer dat ook onderbouwd kan worden met statistieken.

Kenneth Pérez brandt Orkun Kökcü af

Perez licht in een uitgebreide analyse een negatief record uit van Kökcü. De Turkse middenvelder was verantwoordelijk voor 30 keer balverlies tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht: "Dat is vrij veel, he", stelt de Deense analist op ESPN, die zich vervolgens verbaasd over de buitenlandse interesse in de aanvoerder van Feyenoord. "Ik hoor een lees dat grote clubs hem volgen, wat ik onbegrijpelijk vind. Ik kan het me bijna niet voorstellen", aldus Perez over Kökcü. 

Bekijk de volledige tirade van Kenneth Perez over Orkun Kökcü hieronder: