'Feyenoord meldt zich bij Vilhena'

Dat Feyenoord interesse heeft in de diensten van FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki is geen geheim, maar het is ook bekend dat de twee clubs niet echt op één lijn liggen. De Rotterdammers hebben zich nu bij oude bekende Tonny Vilhena gemeld om hem te polsen voor een terugkeer.

Dat nieuws brengt 1908nl naar buiten op zondagmiddag. Het doorgaans goed geïnformeerde medium laat weten dat een mogelijke deal best ingewikkeld is, want de middenvelder is momenteel al uitgeleend door RCD Espanyol. Vilhena maakt nu minuten bij het Italiaanse US Salernitana 1919 en zij hebben ook een optie tot koop op de 28-jarige linkspoot. 

Dit is echter niet de eerste keer dat de club en speler met elkaar in verband worden gebracht, want in 2022 was hij de gewenste vervanger van de misgelopen Joey Veerman. De technische staf zou Vilhena graag willen halen als er geen akkoord komt met FC Twente over Zerrouki. Volgens Transfermarkt.com vertegenwoordigt hij momenteel een waarde van 3,8 miljoen euro en dat maakt de in Maassluis geboren voetballer een stuk betaalbaarder dan de Marrokkaan.