Ivanušec weken uit roulatie na blessure tegen Celtic

Feyenoord moet aanvaller Luka Ivanušec enkele weken missen. De Kroaat raakte in het Champions League-duel tegen Celtic (2-0) geblesseerd nadat hij zijn enkel verzwikte. Na medisch onderzoek blijkt nu wat de schade is bij de linksbuiten.

Het leek een probleemloze avond te worden voor Arne Slot en zijn mannen. Ondanks een mindere eerste helft was Feyenoord na de rust beduidend beter dan de Schotse tegenstander. Zeker toen Celtic met negen man kwam te staan kon het eigenlijk niet meer misgaan voor de Rotterdammers. Dit gebeurde ook niet, maar door de ongelukkige verzwikking van de enkel van Ivanušec ontstonden er wel personele problemen voor de kampioen van de Eredivisie.

Volgens 1908.nl ligt Ivanušec er de komende maand uit. De Kroaat, die deze zomer overkwam van Dinamo Zagreb, heeft zijn enkelband licht verrekt. Daardoor mist hij wel belangrijke wedstrijden. Er wordt verwacht dat Ivanušec tijdens de komende interlandperiode (van rond 12 oktober) weer kan aansluiten bij de Rotterdamse selectie. Tot die tijd speelt Feyenoord tegen Ajax (uit), Go Ahead Eagles (thuis), Atletico Madrid (uit) en PEC Zwolle (uit).

Ook interessant