Kraay jr. oppert nieuwe PSV-goalie: "Ik zou voor Noppert kiezen"

PSV heeft nog geen hoofdtrainer voor volgend seizoen, maar moet zich wel gaan voorbereiden op een zwaar jaar. De Eindhovenaren starten in de voorrondes van de UEFA Champions League, maar het is vooralsnog onzeker of dat mét of zonder Walter Benítez onder de lat is.

In Goedemorgen Eredivisie bespreken de tafelgasten, waaronder Hans Kraay jr. en Marciano Vink, mogelijke opvolgers van de Argentijnse sluitpost en volgens de twee heren hoeven de Eindhovenaren niet in het buitenland te zoeken. "Dan zou ik voor Noppert kiezen, al heeft hij wel een hele zware blessure gehad. Hij is iemand die niet nerveus wordt. Hij is goed met hoge ballen, heeft normaliter een goede spelhervatting. Hij speelt alleen een medespeler aan als diegene open kan draaien en door kan voetballen, anders kiest hij voor een lange bal. Daar houd ik wel van", aldus Kraay jr. 

Vink pleit echter voor een andere doelman, maar wél uit de Eredivisie. Nick Olij is volgens de analist een hele goede optie. "Hij is absoluut fantastisch. Hij heeft een enorm snel reactievermogen en daarnaast ook een mega wapen met zijn voortzetting. Hoe hij die ballen op Lauritsen legt, dat is echt ongekend. Dat is ook een wezenlijk onderdeel van het spel van Sparta", zo luidt zijn toelichting.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl