Belgische club mengt zich in strijd met PSV om handtekening Van Ewijk

Milan van Ewijk wordt begeerd door Anderlecht, dat meldt Voetbal International zondagmiddag. De Belgische club is de eerste die zich officieel meldt voor de diensten van de rechtsback. Er ligt echter nog geen bod op tafel voor de verdediger, bevestigt Ferry de Haan na het verloren duel tegen FC Twente (4-0)

Ferry de Haan bevestigde het nieuws uit Anderlecht aan het medium, ook al probeerde hij de club nog niet bij naam te benoemen. De Haan weet dat een transfer voor zijn rechtervleugelverdediger in het verschiet ligt: "Zijn ambities zijn ons bekend." Volgens de algemeen directeur gaat de club eerst wachten op een bod: "Als er zich een mogelijkheid voordoet die voor zowel hem als ons goed kan zijn, gaan we daar serieus over nadenken.

Afgelopen zomer werd Van Ewijk al in verband gebracht met PSV. Destijds ketste de transfer echter af doordat de Eindhovenaren al beet hadden met de inmiddels vertrokken Ki-Jana hoever. Recent doken er meer geruchten op over de interesse van PSV, het is afwachten of de club uit Eindhoven zich gaat melden deze zomer. Anderlecht hoopt met deze vroege interesse de concurrentie te snel af te zijn.

Net binnen