Pastoor kraakt mogelijke keuze Maduro: "Who is Ajax?"

Hedwiges Maduro wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een eventuele overstap naar Ajax. De huidige assistent van Alex Pastoor bij Almere City, waarmee hij zondag promoveerde naar de Eredivisie, kan de nieuwe assistent worden van Maurice Steijn bij Ajax. Pastoor zou deze keuze allerminst begrijpen.

Pastoor snapt keuze Maduro niet

Pastoor wordt door ESPN gevraagd of hij bang is voor een mogelijk vertrek van Maduro. "Ik ben niet zo'n bange poeperd. Sommige dingen snap ik wel, maar dit vind ik persoonlijk niet verstandig", begint de trainer, die dat Maduro ook heeft verteld. "Ik mag hem af en toe persoonlijk advies geven. De club heeft een heel ander standpunt dan de vragende partij", aldus Pastoor over Ajax.

"We zijn hier met elkaar een bepaald traject ingegaan. Zowel sportief, zakelijk als persoonlijk zien wij het niet zitten om eraan mee te werken", vervolgt de trainer. "Maduro is heel talentvol. Door onze samenwerking proberen we zijn rugzak te vullen, zodat hij de club als hoofdtrainer kan verlaten." Pastoor benadrukt dat hij 'alleen zegt wat hij ervan vindt'. "Persoonlijk ben ik ervan om niet de gebaande paden te nemen. Who is Ajax?"

Maduro in contact met Ajax, deal aanstaande

Tegenover VoetbalPrimeur bevestigde Maduro dat Ajax en Almere met elkaar in gesprek zijn over een transfer. "Ik heb altijd aangegeven dat er bij mij een paar uitzonderingen zijn, als die voorbijkomen. Dat zijn Valencia en Ajax. Zo sta ik er zelf in, maar ik weet hoe de voetballerij werkt."

Ook interessant