Ajacied heeft laatste wedstrijd mogelijk al gespeeld: "Durf niet te zeggen dat ik blijf"

Ajax is druk bezig met aankomend seizoen. Zo lijkt Maurice Steijn de nieuwe trainer van de Amsterdammers te worden. Op aanwinst Branco van den Boomen na is het op transfergebied (nu) nog vrij rustig bij Ajax, maar hier kan binnenkort zomaar verandering in komen. Zo lijkt Edson Álvarez te vertrekken en geeft Jurriën Timber nu ook toe niet zeker te weten of hij volgend seizoen nog in de hoofdstad voetbalt.

"Rond deze tijd van het jaar is dat altijd zo (vragen over de toekomst, red)", zegt Timber tegen Vandaag Inside. "Jammer genoeg kan ik er nog heel weinig over zeggen. Ik bedoel niet dat er niets speelt, maar ik kan niet al iets vertellen."

"Het is niet zo dat mijn zaakwaarnemer en ik met Sven Mislintat in gesprek zijn over iets of zo. Ik durf niet te zeggen dat ik sowieso bij Ajax blijf, nee", stelt de centrale verdediger. 

Oranje

Timber zit momenteel bij de selectie van het Nederlands elftal voor de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. Zeker door de blessure van Matthijs de Ligt maakt de Ajacied een goede kans op een basisplaats woensdag. 

Ook interessant