Toekomst Noppert bij Oranje in het geding: "Nog geen gesprek met Koeman gehad"

Het is nog maar de vraag of Andries Noppert de eerste doelman van Oranje is bij de komende interlandwedstrijden. In een interview met ESPN geeft de Heerenveen-doelman aan dat hij nog geen gesprek heeft gevoerd met Ronald Koeman, die na het WK in Qatar het stokje overnam van Louis van Gaal.

"Ik heb wel contact gehad met de keeperstrainer (Patrick Lodewijks, red.) gehad, ja", legt één van de uitblinkers van Oranje in Qatar uit voor de camera. Volgens de doelman is dat echter logisch, op die manier evalueren ze vaker een toernooi. "Dan vragen ze hoe je het allemaal hebt ervaren. Ik weet niet wat ik me bij zo'n gesprek voor moet stellen."

Noppert zelf maakt zich in ieder geval nog niet wakker over zijn toekomst bij het Nederlands elftal: "Voor mijn gevoel is de buitenwereld er meer mee bezig dan ik. Wat ik zelf in de hand heb is hoe de wedstrijden bij SC Heerenveen gaan, daar focus ik me nu volledig op."

Van Gaal gaf voor het WK van 2022 de voorkeur aan Noppert voor de keeperspositie, daarmee stelde hij Mark Flekken, Jasper Cilessen, Justin Bijlow en Tim Krul teleur. Flekken blikte donderdag al eerder terug op deze beslissing, die zwaar viel bij de Limburger. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl