Erik ten Hag bereidt 'hell week' voor: spelers United krijgen militaire behandeling in voorseizoen

Erik ten Hag wil komend seizoen kampioen worden met Manchester United. Om dit te bereiken, wil hij zijn ploeg zo fit als mogelijk aan de start van het seizoen hebben. The Sun meldt dat de oefenmeester een ware 'hell week' heeft ingepland om dit te bewerkstelligen, waarin zijn spelers flink door de mangel worden gehaald.

'Zielen worden gebroken'

Het Engelse medium meldt dat Ten Hag alle gezichten dezelfde kant op wil hebben. Daarnaast moet de groep voor elkaar door het vuur gaan en daar ook conditioneel klaar voor zijn. Het mentale aspect zal in de 'hell week' ook naar voren komen. De krant meldt dat het de bedoeling is dat 'zielen worden gebroken' om zo op volle kracht een gooi te doen naar de landstitel.

Wachten op versterkingen

Erik ten Hag wacht nog altijd op zijn eerste zomeraanwinst. Door de lopende onderhandelingen over een eventuele overname van de club, lijkt het lastig om stevig te staan in onderhandelingen. Volgens verschillende Engelse media is Ten Hag al meerdere keren woedend geweest op de leiding van de club. Manchester United wordt veelvuldig gelinkt aan Mason Mount (Chelsea), Kim Min-Jae (Napoli) en Harry Kane (Tottenham Hotspur). Ook Victor Osimhen (Napoli) schijnt hoog op het lijstje van de Mancunians te staan.