Koeman kan cashen: Bekijk de luxe bovenwoning die hij verkocht

Ronald Koeman is zich druk aan het voorbereiden op het aanstaande Europees Kampioenschap. Tijdens het in de gaten houden van de Nederlandse spelers, krijgt hij nu goed privé-nieuws te horen. Zo wist de bondscoach van Oranje zijn luxe pand in Amsterdam te verkopen. 

Ronald Koeman maakt winst op verkoop huis

Koeman besloot vorig jaar september zijn prachtige dubbele bovenhuis in Amsterdam Oud-West te koop te zetten. Dit voor een vraagprijs van 1.275.000 euro. Koeman kocht het pand zelf in 2017 voor 910.000 euro, volledig met eigen geld. Hoewel de woning recentelijk werd verkocht voor 1.220.000 euro, 55.000 euro onder de vraagprijs, boekt de bondscoach nog steeds een aanzienlijke winst van 310.000 euro. Louis van Gaal, die voor Ronald Koeman bondscoach was bij Oranje, verkocht en kocht ook een huis in zijn tijd bij het Nederland elftal. 

Koper van bovenwoning krijgt riant optrekje

De koper van dit luxueuze optrekje krijgt waar voor zijn geld, met een ruime dubbele bovenwoning van 147 vierkante meter. Het pand beschikt over vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Het woon- en eetgedeelte bevindt zich op de benedenverdieping, terwijl boven vier slaapkamers en twee badkamers te vinden zijn, samen met een overloop die leidt naar een dakterras van 28 vierkante meter. De keuken is van topklasse, uitgerust met moderne inbouwapparatuur en een kookeiland, en de hele woning is voorzien van vloerverwarming voor extra comfort. 

De foto’s bekijk je hier.