Bizar! Louis van Gaal koopt één na duurste penthouse van Nederland

Louis van Gaal heeft het momenteel druk met vastgoed. Tijdens de kerst werd bekend dat hij een miljoenenpenthouse gekocht heeft in Noordwijk met hotelservice.

Louis van Gaal koopt miljoenenpenthouse in Noordwijk

De voormalige Hotels van Oranje (bekend van de opnames van 'Business Class' door Harry Mens) worden momenteel omgebouwd tot ultraluxe appartementen. Als je zo'n appartement koopt krijg je met Louis van Gaal een bekende buurman. Bekendeburen.nl meldt dat hij het penthouse van liefst 8,25 miljoen euro gekocht zou hebben. Daarmee zou het één na duurste penthouse van Nederland van de markt zijn.

Wat krijgt Louis van Gaal voor zijn miljoenen?

Een deel van de voormalige Hotels van Oranje blijft in gebruik als hotel. Alle faciliteiten, zoals 24/7 service en beveiliging, conciërge service, 1.500 m2 aan wellness-faciliteiten, het grootste golfslagbad van Europa, sauna's, stoombad, jacuzzi en solarium staan ter beschikking van de voormalig bondscoach. Samen met zijn vrouw Truus kan hij heerlijk genieten, want er zijn ook beautysalons, massagesalons en hairstudio's beschikbaar. 

Ook thuis zal het hen aan nietes ontbreken. Met onder meer een woonoppervlak van 516 m2 met drie meter hoge woonvertrekken (met raampartijen van vloer tot plafond), slaapkamers met en-suite badkamers, riante terrassen en natuurlijk het fabelachtige uitzicht wordt het puur genieten. Bovendien wordt het appartement ingericht door top-architecten Monique des Bouvrie en Piet Boon.

Welk vastgoed heeft Louis van Gaal nog meer?

We zagen al dat Louis van Gaal druk bezig is met zijn vastgoed. Zijn strandvilla in Zeeland verkocht hij tijdens het WK met een mooie winst. Naast dit fabelachtige Oranje-penthouse heeft hij een miljoenen-appartement in Quinta do Lago in Portugal en een ander penthouse aan de boulevard in Noordwijk. De verwachting is dat Van Gaal dit penthouse na de strandvilla ook in de verkoop zal doen. Een tweede carrière als vastgoedbelegger, zoals deze international heeft, ligt namelijk voor de gepensioneerde Van Gaal niet meer voor de hand.

Feyenoord-doelman vertrekt