'Feyenoord-flop tekent in Noorwegen na slechts 69 speelminuten uit Rotterdam'

Feyenoord was afgelopen transferzomer naarstig op zoek naar een vervanger voor de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia. In de vorm van David Hancko werd een linsbenige, multi-inzetbare verdediger aangetrokken en ook Marcos Lopez kwam de Rotterdamse selectie versterken. Daarnaast lijfden de Rotterdammers ook Fredrik Björkan in op huurbasis van Hertha BSC. Een geslaagd huwelijk tussen Feyenoord en diens laatstgenoemde versterking werd het niet. Volgens 1908.nl staat de Noor op het punt om terug te keren naar zijn oude club Bodö/Glimt in Noorwegen.

Björkan begon zijn carrière bij Bodö/Glimt en vertrok in januari 2022 transfervrij naar Hertha BSC. In Duitsland kwam de Noorse verdediger in zijn eerste halve seizoen tot negen optredens, waarvan slechts twee als basisspeler. In de zomer van 2022 werd Björkan gehuurd door Feyenoord met een optie tot koop van 3 miljoen euro. Echter kwam hij slechts één keer in actie voor de Rotterdammers. Trainer Arne Slot gaf de Noor het vertrouwen met een basisplaats tegen Go Ahead Eagles, maar haalde hem naar 69 minuten naar kant om hem vervolgens nooit meer op te stellen of in te laten vallen. Volgens 1908.nl staat Hertha BSC op het punt om het contract van Björkan te ontbinden, waarmee ook de huurperiode in Rotterdam tot een einde komt. De verwachting is dat de Noor terugkeert naar de club waar hij zijn eerste stappen in het betaalde voetbal zette: Bodö/Glimt.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl