'Feyenoord en Ajax laten oog vallen op dezelfde Fransman'

Feyenoord en Ajax zouden beide geïnteresseerd zijn in de diensten van Ismaël Doukouré, dat brengen het Franse Mercato en Nederlandse 1908nl naar buiten. De Franse verdediger, op dit moment spelend voor RC Strasbourg, heeft echter meer keuzes dan de Eredivisie.

Onder andere het Duitse Eintracht Frankfurt wordt genoemd. De Rotterdammers stonden in een oefenduel tegenover de ingevallen verdediger en in die wedstrijd maakte hij een goede indruk. De Fransman is negentien jaar oud en speelt het liefst als rechter centrale verdediger. De Amsterdammers zouden ook wel oren hebben naar een transfer, maar zij hebben dit nog niet laten weten aan de club uitkomend in de Ligue 1.

De ploeg van trainer Arne Slot lijkt Doukouré in te willen zetten als vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner. De Oostenrijker liep een knieblessure op en is voorlopig niet inzetbaar voor de club uit Rotterdam-Zuid. In de Nederlandse hoofdstad werd afscheid genomen van Daley Blind en daardoor lijkt trainer Alfred Schreuder een openstaande vacature te hebben.