Opgeleefde Feyenoorder hoopt op nieuw contract in De Kuip: "Ben niet met het buitenland bezig"

Het contract van Bart Nieuwkoop loopt in de zomer van 2021 af, maar de opgeleefde rechtsback denkt niet aan een vertrek en hoopt dat zijn verbintenis in De Kuip wordt verlengd. Nieuwkoop werd vorig seizoen verhuurd aan Willem II en krijgt dit seizoen een nieuwe kans bij Feyenoord, de club waar hij de komende jaren dolgraag wil blijven.

In gesprek met De Telegraaf doet hij zijn verhaal: "Dit is een belangrijk seizoen voor mij. Ik heb nog een contract voor één jaar. Ik wil sowieso een nieuw contract afdwingen en laten zien dat ik in de basis van Feyenoord thuishoor. Ik zit in een lekkere flow, al maanden. Op zulke momenten voel ik me vrij, ben ik gretig in het veld, zit ik kort op mijn man en heb ik het gevoel dat ik elk duel win als ik het rechtstreekse gevecht aanga."

Nieuwkoop hoopt dit jaar het merendeel van de wedstrijden te spelen en zo een nieuw contract te verdienen: "Ik hoop dit jaar minimaal twintig wedstrijden voor Feyenoord te spelen. Door heel hard te werken sta ik er nog steeds. Niemand kan mij verwijten dat ik bij Feyenoord niet alles geef. Ik denk niet aan het buitenland, ik wil gewoon nog voor jaren de rechtsback van Feyenoord zijn. Dat is mijn grote doel."