DONE DEAL! Feyenoord haalt met Kasanwirjo gewenste verdedigende versterking!

Volgens het Algemeen Dagblad neemt Feyenoord Neraysho Kasanwirjo van FC Groningen per direct over. De 20-jarige verdediger annex middenvelder stond afgelopen zomer al op de scoutingslijst van de Rotterdammers, maar door het blessureleed achterin bij Feyenoord werd de interesse opnieuw concreet.

1908.nl bracht vrijdagochtend het nieuws dat Feyenoord zich had gemeld bij FC Groningen voor Kasanwirjo. Dit nieuws werd vervolgens bevestigd door Voetbal International. Volgens het AD zijn de Rotterdammers al tot een akkoord gekomen met speler en club en is het een kwestie van tijd totdat de verdediger wordt gepresenteerd. Volgens VI-journalist Reon Boeringa, die namens het blad de clubs in Noord-Nederland volgt, traint Kasanwirjo niet meer mee bij FC Groningen in afwachting van zijn transfer naar De Kuip. Het is nog onduidelijk voor welke transfersom de verdediger wordt overgenomen. Volgens het AD tekent Kasanwirjo een meerjarig contract in Rotterdam.

Tekst gaat verder onder Twitter-bericht

Wie is Neraysho Kasanwirjo?

Kasanwirjo werd op 18 februari 2002 geboren in Amsterdam. De centrumverdediger begon met voetballen bij Zeeburgia en doorliep de jeugdopleiding bij Ajax van 2013 tot aan 2021. Tot een definitieve doorbraak in de Johan Cruijff ArenA kwam het niet voor rechtsbenige verdediger. Kasanwirjo kwam wel tot 38 wedstrijden voor Jong Ajax. In de zomer van 2021 vertrok hij transfervrij naar FC Groningen, waar hij als negentienjarige direct een basisplaats afdwong. In het Noorden speelde Kasanwirjo zich kijker bij Feyenoord, dat afgelopen zomer al geïnteresseerd was. De international van Jong Oranje kan centraal achterin uit de voeten, maar werd bij FC Groningen ook gebruikt als rechtsback en defensieve middenvelder.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl