Gaaei slaat terug na kritiek van ESPN-analist en maakt duidelijk statement

Anton Gaaei is één van de zomeraanwinsten van Ajax deze zomer, maar de vleugelverdediger maakte in de Klassieker tegen Feyenoord een hele slechte beurt. De Deen werd na een half uur naar de kant gehaald door trainer Maurice Steijn en kreeg na afloop veel kritiek.

Zo ook van ESPN-analist Kenneth Perez. "Die jongen komt van een hele kleine club en weet niet wat hem overkomt. Dit gaat hem volledig boven de pet. Mijn Deense connecties hadden dus toch gelijk", oordeelde hij over zijn landgenoot. Gaaei reageert daar nu op. "Ik ben het zat om dat te horen. Ajax heeft al mijn statistieken en prestaties gevolgd bij Viborg FF en ik heb een aantal goede gesprekken gehad met Sven, die er niet meer is. 

"Er ligt een goed plan en het is niet zomaar dat ik in twee grote wedstrijden aan de aftrap heb gestaan. Ze geloven in mij", benadrukt hij. Hij spreekt Perez ook tegen, omdat de ex-voetballer wist te melden dat Mislintat besloot om niet naar een Ajax-scout te luisteren en de verdediger wél naar Amsterdam te halen. De analist zei in eigen land ook dat er geen perspectief meer was. "Ik heb met Eriksen gesproken en hij zegt van niets te weten, dus ik weet niet waar Perez dat vandaan haalt."

"Dat kun je niet zeggen. Ik ben het er ook niet mee eens. Maar het is alleen maar goed dat we niet allemaal hetzelfde zijn", besluit hij.

Ook interessant