Beelden: Opstootje na Excelsior – FC Volendam resulteert in 2 rode kaarten

Na afloop van de kraker in de degradatiezone tussen Excelsior en FC Volendam (4-0), liep het uit de hand tussen de spelers van beide clubs. Troy Parrott en Safouane Karim konden beide met een rode kaart vertrekken, terwijl Kenzo Goudmijn een gele kaart kreeg. De speler liet later weten te zijn beledigd door een speler van FC Volendam. 

Opstootje Excelsior – FC Volendam 

Troy Parrott trok aan het oor van Volendam-aanvaller Safouane Karim, waarna arbiter Danny Makkelie beide spelers na het laatste fluitsignaal nog een rode kaart gaf.

(Tekst gaat verder onder de video)

Safouane Karim beledigd Kenzo Goudmijn en zijn moeder

Kenzo Goudmijn liet na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN weten dat Safouane Karim niet blij was met de dribbels van Goudmijn tijdens de wedstrijd. De speler van FC Volendam zou de speler van Excelsior en zijn moeder, na de wedstrijd flink hebben beledigd. “Hij kwam mij vertellen dat ik maar naar binnen, naar hem, moest komen. En dat hij mijn moeder zou neuken. Dus ik zal maar zeggen; Ga maar veilig naar huis mam. Dat soort dingen horen niet thuis op het veld. Vandaar dat ik ook boos werd.”

(Tekst gaat verder onder de video)

Virtueel speelschema promotie/degradatie play-offs

Excelsior sloeg een belangrijke slag. Zo staat het nu boven RKC Waalwijk, waardoor ze in het virtuele speelschema, nacompetitie ontlopen.

Feyenoord-doelman vertrekt