Steun uit onverwachte hoek voor Steijn: "Iedereen loopt te zeiken, maar ik vind het klasse"

Jan Boskamp heeft in een interview met Vandaag Inside alvast vooruitgeblikt op het nieuwe seizoen en kijkt daarbij niet alleen naar Feyenoord, maar ook hoe de concurrentie zich op de transfermarkt beweegt. Noa Vahle, verslaggeefster van dienst, stelt de tafelgast van het programma een aantal vragen.

Zo komt het aantrekken van Maurice Steijn ter sprake. De aanstelling van de oefenmeester kwam voor vrijwel heel voetballend Nederland als een verrassing, maar zijn stap kan rekenen op sympathie van Boskamp. "Ik vind het klasse dat Maurice daar naartoe is gegaan. Iedereen loopt te zeiken dat hij geen ervaring heeft, maar wanneer krijg je die ervaring dan wél?"

Het feit dat de Hagenees zijn mannetje staat, is volgens Boskamp ook een goed teken. "Ik vind dat hij ook altijd overeind blijft, Maurice heeft zijn mening. Van Hooijdonk (Pierre, red.) loopt altijd te zeiken tegen hem, maar hij geeft hem altijd antwoord terug", klinkt het. De uitschakeling in de halve finale van het bekertoernooi zit de Feyenoord-supporter nog wel dwars, zo geeft hij toe. "Ik baal nog steeds dat wij die halve finale van Ajax verloren, want ik ben er nog steeds van overtuigd dat we die dubbel hadden kunnen winnen."

Boskamp steunt Ajax-trainer Steijn

Ook interessant