Driessen onthult flinke bonus Slot: "Ambitieuze trainer, maar ook gek op geld"

Valentijn Driessen schoof aan bij Veronica Inside en vertelde daarin welke bonus Feyenoord-trainer Arne Slot ontvangt na het behalen van het kampioenschap. Daarnaast twijfelen hij en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International over de toekomst van de succestrainer van de Rotterdammers.

"Dit jaar bevat zijn contract geen clausule, dus Feyenoord kan vragen wat het wil", stelt Krabbendam. "Dat zorgt er onder andere voor dat ik denk dat jij blijft, maar ja, totdat over twee weken Tottenham Hotspur ineens aanklopt."

Geld

Driessen denkt dat Slot misschien ook wel blijft, maar dat hij de interesse van 'de Spurs' gebruikt om meer geld te verdienen: "Hij houdt deze kaart natuurlijk bewust tegen de borst en dat doet hij om er zoveel mogelijk geld uit te slepen."

"Hij verdient al echt heel veel", gaat de chef-voetbal van De Telegraaf verder. "Voor de landstitel heeft hij meer dan één miljoen gekregen als bonus. Hij kwalificeert zich natuurlijk ook voor de Champions League en als je goed presteert mag je veel verdienen. Daarnaast is zijn salaris ook al heel hoog. Dat schijnt rond de twee miljoen te liggen. Het is een hele ambitieuze trainer, maar hij is ook gek op geld."