Tonny Vilhena openhartig in interview: "Ik was erg zoekende en dacht niet helder na"

Tonny Vilhena verkeert in goede vorm bij zowel Feyenoord als het Nederlands elftal. En hoewel de middenvelder nu lekker in zijn vel zit, was dat twee jaar geleden wel anders. Zo verloor hij in die periode zijn moeder. Hij praat erover in gesprek met FOX Sports.

Het leven gaat door

"Gio heeft veel met me gesproken en dat had ik wel nodig in die tijd', geeft de middenvelder aan. 'Ik was erg zoekende en dacht niet helder na. Als ik eerlijk ben zijn er nog steeds momenten dat ik het helemaal niet besef. Ik ben bezig met voetbal maar het leven gaat maar door", legt Vilhena uit. "Je staat niet echt stil bij wat er is gebeurd en dat is soms moeilijk. Ook al is het twee jaar geleden, ik heb het nog steeds geen plek kunnen geven."

Feyenoord

Het overlijden van zijn moeder speelde ook een grote rol in zijn keuze om bij Feyenoord te blijven. Vilhena heeft hier geen spijt van: "Ik ben superblij dat ik ben gebleven. Als jonge jongen droomde ik er altijd van om in Feyenoord 1 te spelen. Elke keer als ik in de spelerstunnel sta krijg ik nog steeds kippenvel."