Ivanusec gretig na Feyenoord-debuut: "Elke week zal ik beter worden"

Luka Ivanusec mocht vandaag voor het eerst in het shirt van Feyenoord spelen. De kersverse aanwinst was blij met zijn debuut en kijkt uit naar wat komen gaat. De Kroaat maakte daarbij een erg goede indruk tegen FC Utrecht en kon gelijk een assist op zijn naam zetten.

Tevreden, maar hongerig

"Het was een goed debuut", reageert Ivanušec na afloop op de persconferentie. "We hebben gewonnen, dus ik ben blij voor het team en voor mezelf. Ik ben blij dat ik een assist heb kunnen geven in mijn eerste wedstrijd. Ik moet mijn spel nog meer ontwikkelen aan mijn nieuwe teamgenoten, ik ben er namelijk pas één week. Elke week zal het beter worden."

De combinatie met Stengs en Hartman beviel de Kroatisch-international wel. "We zijn goede technische spelers, we hadden goede combinaties en als we elkaar nog beter kennen zal het alleen maar meer worden." Ondanks zijn sterke debuut, merkte Ivanušec wel dat het niveau in de Eredivisie hoger is dan in de Kroatische competitie. "Ik denk dat het niveau hoger is dan in Kroatië. Je moet meer afstanden afleggen en de intensiteit is hoger. Dat is iets wat ik zal ontwikkelen in de komende weken."

Op weg naar interlands

"We krijgen niet graag een doelpunt tegen, maar het is gebeurd dus we zullen leren van onze fouten", vervolgt Ivanusec zijn verhaal. Komende week zal hij zich melden bij de nationale ploeg. "Ik ben erg trots om in het Kroatisch elftal te zitten, dus morgen vlieg ik terug voor de start van de interlandperiode. Ik moet nog verhuizen naar mijn appartement, maar ik denk dat we het geregeld hebben als ik terugkom van de interlandperiode."

Ook interessant