Sevilla-goalie reageert op incident met PSV-fan: "PSV is een geweldige club, maar ik denk dat ze een flinke straf krijgen"

Donderdagavond werd PSV uitgeschakeld door Sevilla en het liep uit op een avond vol dieptepunten. Niet alleen het resultaat was een streep door de rekening voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij, maar ook het incident met de supporter was een dieptepunt. Sevilla-goalie Marko Dmitrović reageert op het voorval.

Tegen het einde van de wedstrijd kwam een PSV-fan het veld op om de doelman van de Spaanse bezoekers aan te vallen. Gelukkig had de Servische sluitpost al snel de situatie onder controle en werkte hij de dader naar de grond, maar desondanks was het een grote schok. “Ik kan me nog voorstellen dat hij boos was vanwege het resultaat van PSV, maar als iemand me aanvalt, verdedig ik mezelf", zo legt hij uit op de clubkanalen van Sevilla.

 Hij duwde me en ik hield hem bezig tot de beveiliging kwam”, vervolgt Dmitrovic. “PSV is echt een geweldige club, maar ik denk dat ze een flinke straf zullen krijgen", vervolgt hij. De UEFA is doorgaans al vrij fanatiek in het uitdelen van boetes, maar dit incident zal zeker niet overwaaien bij de officials. De Eindhovenaren hebben al laten weten de eventuele schade te gaan verhalen op de dader en het incident te betreuren.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers