Daily Mail: 'Akkoord tussen Feyenoord en Tottenham dichtbij'

Volgens The Daily Mail naderen Feyenoord en Tottenham Hotspur een akkoord over een transfer van trainer Arne Slot. Woensdag staat er een gesprek gepland tussen de directie van de Rotterdammers en de zaakwaarneemster van de trainer. Met de overgang zou zo'n 11 miljoen euro gemoeid zijn.

Dat is beduidend minder dan waar het Algemeen Dagblad gisteren mee kwam. Zij stelden dat Slot ongeveer evenveel moest gaan opleveren als Graham Potter (18 miljoen) en Julian Nagelsmann (25 miljoen). Toch moet Tottenham behoorlijk diep in de buidel tasten. Het contract van Slot loopt door tot medio 2025 en daarin staat een clausule van vijf miljoen euro, maar deze geldt pas in de zomer van 2024. Daarom kan Feyenoord een hoge transfersom vragen voor de succesvolle trainer.

Wanneer Slot voor 11 miljoen de overstap zou maken naar Noord-Londen, dan wordt hij de 4e duurste trainer ooit (qua transfersommen). Naar verwachting zal Slot zijn assistent Marino Pušić meenemen naar Tottenham. Daarnaast staat Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse club.