'Feyenoord heeft eerste meeting met FC Augusburg afgerond over komst FC Groningen-spits Pepi'

Feyenoord heeft contact gezocht met FC Augusburg en is geïnteresseerd in de diensten van Ricardo Pepi. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908 heeft de club zelfs al een meeting gehad met zijn Duitse werkgever. De Amerikaan werd dit seizoen gehuurd door FC Groningen. 

Pepi keert in de zomer weer terug naar de ploeg uit de Bundesliga, maar heeft al eerlijk aangegeven dat hij niet van plan is om daar lang te blijven. Door de moeizame relatie tussen de speler en club hopen de Rotterdammers toe te kunnen slaan. Feyenoord zou mikken op een huurovereenkomst met een optie tot koop. De daadkracht zal ook afhankelijk zijn van het aanblijven of vertrekken van Danilo en/of Santiago Giménez. 

De Amerikaan zal nog drie wedstrijden spelen voor FC Groningen, want de club gaf geen toestemming aan de spits om mee te reizen met de Onder-20 van de Verenigde Staten om deel te nemen aan het WK. De kans is groot dat Pepi volgend seizoen ook in de Nederlandse competitie te bewonderen is, want ook PSV houdt hem in de gaten. SS Lazio zou de situatie ook in de gaten houden, maar vooralsnog zijn de Italianen niet concreet.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers